Free Internet Dengan Maxis





1.korang download operamini 5beta2 kat SINI
2.pastikan credit korang sifar dan ubah line korang ke broadband plan.lau x tau follow ni>*100#tekan call>masuk`7>3>01>7>2.natikan pegesahan dr maxis.
3.dalam seting h,pon masuk kat mxis 3g wap>tukar proxy-64.255.180.63>port-80
4.dalam trik operamini,custom HTTPserver>http://mms.maxis.com.my/mini5beta.operamini.net:8080,yang lain2 xya usik.ok bila tu semua dah set terus tekan ok dan korang guna line maxis 3g wap yg telah diubah tadi dan selesai.download lah sepuas puas dan ape je lah dia mesti free of cas punya.heheh..lau ada yang kurang faham leh KLIK kat cini dan sy akan menjawab dengan pentas..

Libya Diserang Amerika

Source Berita Harian

 




Video Seks Pemimpin Pembangkang






* iklan sahaja...


By Asrul Hadi Abdullah Sani, The Malaysian Insider
KUALA LUMPUR, March 21 — A video recording purportedly showing a senior Malay opposition leader having sex with a suspected prostitute, was screened in the MP's lounge in Parliament hours after being shown to members of the media earlier this morning.
Sources told The Malaysian Insider the video was played on a laptop belonging to a Parliament official, in the smoking area of the lounge, and seen by several Barisan Nasional (BN) lawmakers and reporters from an Umno-owned online news portal.
The 21-minute-long recording was shown to members of the media this morning by a man who only identified himself as “Datuk T”.
“Datuk T” said that the February 21 video was from closed-circuit television camera recordings found in a hotel room in Kuala Lumpur.
The black-and-white video was shown in several parts, beginning with the politician, a woman with East Asian features, and another unidentified man in a hotel room.
The second part, recorded from four slightly different angles, showed the man receiving oral sex from the woman and then having sexual intercourse with her in several positions.
The sex acts lasted 17 minutes before the man exited to the right, which seemed to be where the bathroom was.

more video click here




Artis Malaysia Melampau Seksi


Lagi gambar perangai artis malaysia...







 tangan kat mane tu???






Artis MAlaysia Separuh Bogel



klik disini untuk berita lebih lanjut....

Model Perodua BAru 2011

New Perodua MOdel..Upgrade From Myvi...

 



mungkin akan dilancarkan bulan 6 2011... so tunggu ape lagi...simpan duit banyak2...

Piala FA 2011 : Terengganu, Selangor, Kelantan Dan PAhang Ke Separuh Akhir


Terengganu Mara Ke separuh Akhir
 

lebih lanjut bace kt sini...
Result Piala FA 2011

Pahang  vs Kuala Lumpur 2:1
Selangor vs Johor 5:2
Terengganu vs Perak 5:4
Kelantan vs Felda United 5:2

Top 100 Celebrities Most Richer - Forbes

Top 10 Billionaires Moneye Gainer 2011 - Forbes

100 World's Billionaires 2011

100 World's Billionaires 2011 revealed.. sources forbes





1. Carlos Slim Helu & Family         $ 74 B

more information click here...http://www.forbes.com/wealth/billionaires/list.

Saga BLM : New Bodykit Extreme

Saga BLM bodykit new extreme....for more information read here.. 











Gosip OHBULAn Today


Tahniah kami ucapkan kepada Mizz Nina yang baru sahaja mengumumkan bahawa lagu nyanyian dia bersama Colby O’Donis, What You Waiting For telah pun mencapai lebih 600 ribu download. Ini sekaligus menobatkan lagu tersebut sebagai lagu Inggeris tempatan pertama yang berjaya mencapai jumlah sedemikian. Dalam perkembangan terbaru, Mizz Nina akan menjayakan konsert Bruno Mars sebagai opening act pada 10 April 2011 nant
bace lebih lanjut di Oh Bulan.. klik disini...



Spyshot untuk filem terbaru terbitan KRU Studio, Cinta Si Kura-Kura menampilkan muka-muka baru seperti Tiz Zaqyah & Aeril Zafril sebagai hero & heroin. Nampaknya, KRU yang selama ini sinonim dengan filem-filem CGI mencuba nasib dengan filem bertemakan percintaan pula. Paling menarik, Zizan Raja Lawak akan menyumbangkan suara sebagai kura-kura untuk filem ini


Usher Raymond, kini menjadi mangsa apabila video rakaman seks bersama bekas isteri, Tameka telah tersebar kepada pihak luar & akan dilelong kepada pembida tertinggi. Penyanyi OMG, percaya bahawa video tersebut merupakan salah satu barang yang telah dicuri dalam satu kes kejadian samun kereta miliknya pada tahun 2009. Dianggarkan, kerugian akibat kecurian tersebut membabitkan kos bernilai USD1 juta, termasuk barangan kemas & 2 buah laptop


Ini adalah update terkini untuk aktres Sharifah Sofia yang kini sarat mengandung lebih 8 bulan. Hasil maklumat daripada Twitter Sharifah Sofia, dia & suami berdebar-debar menghitung hari untuk menyambut kedatangan anak pertama, dalam lingkungan 10 hari lagi.

Sutera Asli Terengganu 2011

Tags

follow me...here

For Sale : OakLey FrogSkins StapLE











more information..klik here..

Jom PAkat TLong MAngse Tsunami JEpon...!!!!

Klik Law nk Tlong...

Anugerah Bintang Popular 2011 : Artis Malaysia Melaram

Tags
























nak tahu lebih lanjut...klik kat cini..

Anugerah Bintang Popular 2011 : pengacara


Pengacara ABPH2011... kak engku, zizan n shiera.. baca di sini

JAwatan Kosong: Terengganu


maklumat lanjut kt mudah.my.. klik cni

Anwar Ibrahim : kes LIwat


Betol ke Anwar peliwat??? baca kat sini...

Video of rooftop helicopter rescue in Japan's tsunami-hit town

Tags

Video of rooftop helicopter rescue in Japan's tsunami-hit town

Tags

earthquake japan 2011 tsunami footage of massive waves destruction in japan

Tags

gempa bumi japun 2011 : tsunami

GEt Discount Now!!!!!!

F1 : Team Lotus

Team Lotus
lebih lanjut baca disini..

FA Cup : Man Utd 2 : 0 Arsenal

Fabio score
baca lebih lanjut disini.

Lee Chong wei Juara All England

Datuk Menjulang Piala all England..
Baca lebih lanjut disini...

Siaran Langsung Liga Super AStro Arena

Maklumat Lanjut Klik Disini....

Must Read Oil Price : Russian Strategic...

This article was written by Oil-Price.net which provides free information on crude oil.

Hamper : winner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...