FIZZ FAIRUZ MENGAMUK PULAK!!!!


Sebelum ni, dah ramai artis yang mengamuk di twitter gara-gara masalah ditempat penggambaran. Fasha sandha pun pernah mengamuk baru-baru ni kat twitter kerana isu tidak puas hatinya dengan iqram dinzly. Kali ni fizz fairuz pula mengamuk di twitter terhadap seorang artis ni. Tapi ramai yang meneka bahawa artis tersebut yang dimaksudkan fizz fairuz ialah siti nur fathia kerana mereka sering berlakon bersama.
 * info melvister.com


MY FIRST TIME: MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU

http://my.digestrr.com/p/82tO4
Entry nie just nak kongsi kelawakan time malam pertama org yang kahwin... bukan lucah tp law org dah kawin pasti sengih bile baca cite nie..huhuhuhu
just kidding k...


1)..Takut..
Budak office aku cerita, actually this thing happen to 2 of my friends. Diorg cakap, masa first time tidor dengan wife, wife diaorang takut tahap melampau. Sampaikan, masa nak 'masuk' si si isteri menangis and tak bagi. Member aku kena pujuk dan terus memujuk, sampai dah hampir subuh, baru boleh 'dapat'. Masa mula-mula nak 'masuk', isteri lari-larikan dia punya 'kolam', sampaikan si suami kena pegang badan isteri... Hahahaha... Tak tahu lah, member aku punya besar sangat or memang isteria dia jenis penakut buat benda-benda pelik for 1st time.

2)..Terkejut..
Ini cerita dari member girlfriend aku. Si isteri dah lama tak tidor berteman, dari kecil biasa tidor alone. And dah besar pun tidor atas katil sorang-sorang. Masa malam pertama, dia terjaga pukul 4 pagi and jerit pasal ada 'lembaga' kat sebelah. Yelah, suami dia..! She hold her hubby face and scream like mad. Luckily, suami dia manage to sedarkan dia dari igauan buruk tu, and we all know what they did after that, right? Hahahaha....

http://my.digestrr.com/p/82tO4

3)..Berbincang..
Same couple dari cerita no. 2. Pagi esoknya mereka berbincang pasal 'aktiviti' mereka dalam kelambu. Mereka berbincag dalam bilik mandi. Sedang rancak memanaskan suasana biliik mandi, mereka terdengar dari toilet bunyi air. Rupanya abang pengantin ada kat dalam and semestinya dengar segala perbualan mereka. Hahahahaha... Abang dia dah kawin, maybe leh beri advice kot.


4)..Jam Loceng..
Cerita ini dah biasa, but for those yang tak pernah dengar, memang lawak. Budak kampung aku kenakan member kitaorang. Mereka belikan hadiah jam loceng 3 biji, and set kan alarm pukul 2 pagi. Pengantin pula tak buat upacara buka hadiah that nite. So, 3 biji jam loceng berbunyi 2 o'clock in the morning, boleh agak la apa yang terjadi kan. Hahahahahaa...

5)..Terkena..
Sepupu aku pula cerita lain sikit. Dia kahwin dengan member sekampung. So, lepas habis semua acara, dia pun duduk bersembang dengan member-member and pakcik-pakcik. Aku tak sure pakcik-pakcik and member-member tu dah rancang or what, but they sembang sampai pukul 2 pagi and they tak bagi sepupu aku masuk tidor. Sepupu aku segan nak cakap, just bagi all kind of excuse lah, penat, nak salin baju, nak kemas bilik tidor, but semua tak jalan. At last, bini dia keluar and panggil, semua orang pakat gelak. Hahaha..hahah..

*bakal pengantin..beware..huhuhuh

GOSIP: BABY JIMMY SHANLEY

Zahrah Shanley

memori dulu-dulu

Ramai yang maklum dengan masalah dalaman yang dihadapi oleh Jimmy Shanley, namun berita kelahiran anak yang dikandung oleh Suhailah Eliani sedikit sebanyak bisa melupakan sejenak kisah duka mereka.

Menurut sumber dalaman kami, Suhailah Eliani telah melahirkan seorang baby perempuan sekitar 3 hari lalu. Dia ternampak gambar baby perempuan bernama Zahrah Shanley di laman Facebook.

Ada menyatakan bahawa baby perempuan berkenaan dilahirkan di Putra Medical Center, Sungai Buloh. Jimmy Shanley dikatakan menangis apabila berjaya bertemu dengan anak yang baru dilahirkan itu.
Buat masa ini, kami masih menunggu info-info perkembangan keluarga Jimmy Shanley.

Apa-ape pom, tahniah kepada pasangan..pah nia..ley baik2 smule...
*info ohbulan.com


JAWATAN KOSONG DI UKM



Sebarang pertanyaan sila hubungi :-
     Bahagian Sumber Manusia,
     Jabatan Pendaftar,
     Universiti Kebangsaan Malaysia,
     43600 UKM Bangi, Selangor Darul Ehsan.

WAKAF CHE YEH PREVIEW

Pasar wakaf che yeh.... macam uptown r lebih kurang....
banyak barang muroh2 sini... beruntung orang kelantan....
law g kelantan kne bawak duit banyak2..law tak rugi n menyesal la jawab nyer...
law ikut nafsu..abis duit nak bayar kate aku blanje sini... nasib baik aku beringt sbelum kene....
*pic nie aku copy jek
but aku nk ucap time kasih kat kawan opis...sudi bawak aku g cuti2 kat kelantan... jaga makan minum selama 3ari 2mlm....
yang tukang masak mknan breakfast n lunch tu... best sgt... ley jadi pembantu rumah nnt..haahhahaa (gurau jek)
 
wakaf che yeh

*kepada sape3 yang nak g rantau panjang...aku ley tlong tunjuk arah...dah tahu dah jln nyer..hhhehehehe..

MY FIRST TIME: PENGALAMAN SEKS PELAJAR SEKOLAH

M'sian schoolgirl rakes in $10k by selling body


 *YAHOO SOURCE
Kuala Lumpur (The Star/ANN) - A secondary school student in Malaysia made 30,000 ringgit (US$9,955) during the year-end school break last year by selling her own body, Malaysian newspaper China Press reported.
It said the student from Kuala Lumpur charged customers 250 ringgit to 800 ringgit each so that she could indulge in luxury items.
"I have sex at least five times a day. However, I take a week's break each month," she told the paper.
The girl said she was cutting down on her sexual services this year as she wanted to prepare for the SPM examinations.
According to the daily, the girl was among many students who used Facebook to earn money through sex and buy luxury items they covet and one even said she had listed her sex service on a website to earn money to buy an iPhone.
Most of them were from Johor Baru, Malacca, Kuala Lumpur and Penang.
Customers are asked to pay up to 300 ringgit per session and 600 ringgit if the customer wanted an overnight sex session.
The paper reported that the girls charged 3,000 ringgit if their customers wanted to have them for a month.
It also said the girls offered telephone sex at 150 ringgit per call and sent a photograph of them in the nude through the mobile phone for 10 ringgit per copy.
The paper's reporter contacted one of the girls through SMS and Internet messaging service by posing as a customer.
Some girls, who posed as prostitutes, also used Facebook to cheat potential customers.
The paper passed on the information it had gathered on the sex service to the Johor police.
The police said they would investigate the matter.

PROTON SAGA FL 1.6 : MENGGANAS

Tags
PROTON SAGA FL 1.6
peeeerrrrkkkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... rugi aku dh beli 1.3...
saga 1.6 cuma kuar auto jek... tp body  ringan pkai 1.6...
aper lagi nk kate...
mane yang nk beli kete... sambar jek truss...
tkyah pikir nk compare ngan myvi baru kuar tu...
tk berbaloi pom...
harga On road baru RM 46000..
pling murah dalam kelas 1.6 tau...

kulit smue...





promo video




SITI SALEHA : HEROIN NORA ELENA



 
Entry nie nk review awek cntik nie... yang popular skrng... sume drama dia org tgk.. yang latest Nora Elena... perrkkhhhhhh....
Nama : Siti Saleha Mohd Baharum

Panggilan : Siti Saleha atau Saleha

Tarikh Lahir: 14 Mac 1990

Umur: 20

Tinggi: 165 sentimeter

Berat: 50 kilogram
 

Drama: Kasut Tumit Tinggi (2008), Farah, Kapten Boleh (2008), 5 Jingga (2008), Zaleha, Kecuali Cinta Mu dan Awan Dania musim 2.


Telemovie: Puaka Topeng Putih (2009), Hati Batu (2009), Raya Mona (2009), Kau Laksana Bulan (2009).


Teater: Stage Therapy (2009)
Iklan: Celcom, Wrigley’s DoubleMint (2008), Gillette (2008), Maggi (2008), Nestle (2007), Honey Soft (2006), Pantene (2005), F&N (2005) dan Nescafe (2009).
 
 

PERANGAI ORG POLITIK YANG PELIK: PERKASA VS BERSIH 2.0

Entry nie bkn nk berpolitik.. but just nk bgtahu.. pelik nyer org politik... hanya kerana nk popular n nk tnjuk diri tu "perkasa"... Relex r... Org nk demo jgn ler kacau... biar ler org tu hntar petisyen... dh hntar org tu blik ler... bukan nk barumah kt ctu plak... yang ko konon3 nyer "perkasa" nk kacau pehal... bile kacau bilau ko ckp org tk tamadun... ko btol ker????




Nie  petisyen yng bersih nk serah kat AGONG..
korang nk ganggu naper?? salah ker???
Bersih 2.0 yang diketuai oleh beberapa pemimpin NGO dijadual mengadakan demonstrasi besar-besaran di Kuala Lumpur pada 9 Julai ini.

Tujuannya ialah untuk menyerahkan satu petisyen kepada Yang di-Pertuan Agong supaya campur tangan dalam memulakan reformasi sistem pilihan raya negara.

•Petisyen itu akan mengusulkan tujuh permintaan:

•Petisyen itu akan mengusulkan tujuh permintaan:

•Pendaftaran pengundi secara automatik ketika berusia 21

•Reformasi bagi sistem undi pos untuk para pengundi luar bandar

•Penggunaan dakwat yang tidak dapat dipadamkan bagi mengelakkan undi berulang-kali

•Capaian media aliran utama untuk parti pembangkang

•Tempoh kempen minimum 21 hari

•Kebebasan badan penguatkuasaan bertindak berhubung kesalahan pilihan raya

•Menghapuskan rasuah pilihan raya

korang rase pelik tk ahli politik sekrang... yang pentingkan populariti just tuk nama... kepentingan rakyat belakang kira...???

7 PERKARA LELAKI MENJAUHI PEREMPUAN...

Datuk Fadilah Kamsah...merumuskan 7 perkara yang buat lelaki kurang minat dengan perempuan....


1. Comot
Terdapat wanita yang cantik tetapi comot. Comot yang dimaksudkan ini
boleh melibatkan wajah seseorang wanita itu, penampilannya yang
selekeh,kerja yang dilakukannya serta tindak-tanduknya.

2. Cerewet
Kata ulama hati wanita terletak di mulutnya. Oleh itu wanita perlu
mengawal percakapannya.

3. Cemburu
Cemburu perlu dalam sesuatu hubungan. Tetapi wanita yang terlampau
cemburu sehingga pasangannya merasa terkongkong akan membawa padah
kepada perhubungan mereka. Ini memandangkan lelaki akan merasakan
diri mereka tidak dipercayai.


4. Cuai
Kebiasaan lelaki tidak suka jika pasangannya cuai terutama apabila
ia meli-batkan masa. Misalnya apabi-la suami menetapkan keluar jam
tiga tetapi pada masa yang ditetapkan isteri masih sibuk bersiap,
ini akan membuat mereka benci kerana situasi itu.

5. Celupar
Menurut Dr. Fadzilah, wanita yang cantik akan kelihatan hodoh jika
mulutnya celupar.

6. Cabul
Cabul di sini membawa maksud keji dan segi perangai sehingga
seseorang wanita itu langsung tidak ada malu. Misalnya bergaul bebas dengan
lelaki-lelaki yang bukan muhrimnya tanpa menghirau batas pergaulan
itu.

7. Cabar
Lelaki mempunyai ego mereka yang tersendiri. Oleh itu mereka tidak
suka dicabar terutama sekali oleh wanita. Wanita perlu tahu batas
tindakan mereka agar lelaki tidak rasa tercabar. Misainya men-cabar
dengan kata-kata seper-ti, "saya cabar awak ....."

MAHARAJA LAWAK MINGGU KE-11

Tags
Himpunan video Maharaja lawak minggu ke-11...
semua kumpulan ade... jom tgk..

kump Sepah

kump Jozan

kump R2

Nabil

Jambu

JUARA PIALA FA 2011: DETIK-DETIK JUARA

Tags
Terengganu mengakhiri penantian untuk menjulang PIALA FA dengan mengalahkan kelantan 2-1 pada masa tambahan....
jom tgk detik2 terengganu berglar juara......................


Keseluruhan permainan, Terengganu tak ler best sgt.... tengah hancur.... pertahanan ok... penyerang cume dpt shoot dr jauh jek.... but Joseph Kalang T memang best....
umo pom muda lagi....baru 24thun.... hope kekal ngan ganu lame lagi... 

gol pembukaan kelantan

detik hitam Daudsu
gol penaik semangat team ganu... time kasih Daudsu...
gol kejuaraan terengganu

keseluruhan game..

STYLE: EYE MAKEUP



 

MY FIRST TIME: SUAMI LESU ISTERI KAKU

http://my.digestrr.com/p/82tO4
KIRA-kira 75 peratus wanita berkahwin menganggap sikap suami yang terus tidur atau beredar dari tempat tidur selepas bersetubuh sebagai satu masalah kerana mereka tidak suka perangai sedemikian. Mereka lebih suka suami memeluk atau membelai mereka selepas melakukan aktiviti itu atau sekadar berbual mesra.

Malah, wanita juga sensitif dengan suami yang tidak banyak berbicara selepas berkahwin kerana mereka inginkan teman untuk berbual, terutama perkara berkaitan peribadi.

Bagi mereka, suami yang bersikap sedemikian hanya mementingkan diri. Lebih buruk lagi, ada wanita hilang nafsu kepada suami hanya disebabkan masalah berkenaan.

Ini menyebabkan aktiviti seksual yang dilakukan hanya sekadar menunaikan tanggungjawab, menyebabkan mereka sukar mendapat kepuasan.

Tidak dinafikan, bagi kebanyakan lelaki, kemesraan dalam pandangan mereka ialah seronok dengan keintiman seksual. Jika ini yang difikirkan kaum Adam, jelas mereka salah.

Keseronokan bukan sekadar hubungan seksual semata-mata, malah lebih daripada itu. Berbual dengan pasangan anda juga satu keseronokan.

Sikap lelaki seperti ini bukan hanya ketika aktiviti seksual, tetapi untuk apa saja perbuatan yang mereka lakukan. Sebagai contoh, jika mereka membaca surat khabar, apa yang dibualkan oleh pasangan jarang mendapat perhatian.

Walaupun mereka dengar, namun hanya sekadar begitu tanpa sebarang perhatian kerana tumpuan utama mereka ialah surat khabar. Ini menimbulkan rasa kurang senang isteri yang mahukan perhatian ketika mereka berbual.
 
http://my.digestrr.com/p/82tO4

Berdasarkan kajian, jika seseorang lelaki menumpukan perhatian kepada sesuatu perkara, yang lain akan menjadi kabur kepada mereka.

Semua yang saya jelaskan tadi ialah sifat semula jadi lelaki dan bukan perkara yang disengajakan.

Seorang isteri akan mendapati banyak lagi perbezaan di antara diri mereka dengan suami kerana selain sifat semula jadi lelaki, banyak lagi sifat yang mungkin membuat seorang isteri kurang senang, seperti tabii pembawaan daripada keluarga, alam sekitar dan pengalaman.

Sehubungan itu, wanita perlu banyak bersabar menempuhinya. Sifat semula jadi memang sukar diubah, tetapi bukan mustahil dengan kebijaksanaan seorang isteri ia boleh diubah.

Nasihat saya ialah, paling penting jangan cepat putus asa. Berusahalah mengubah sifat semula jadi pasangan anda.

BLOGGER: GET STARTED BLOGGING

Hari nie nk ajar cara nak wat blog...mudah dan senang jek...


1. First, kene wat gmail dulu...law dah ada gmail ok r..law blom ade bleh log in mail.google.com/mail/ ....

2. Bila dah ade gmail.... bleh r bukak akaun blog pulak.. log in www.blogger.com.

3. Dah bukak blogger... trus log in dan bleh trus stat blogging.... mcm2 tool ader... tapi yang penting blaja posting dulu...ok??

4. Selamat berblogging....

How to update blog with smartphone here

bersambung kita dilain entri.... de masalah just comment jek... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...