POWERGOLD MEMBERI PELUANG ORANG RAMAI BERNIAGA EMAS

Tags
PENCARIAN USAHAWAN KEDAI EMAS BERMULA !!
================
Adakah anda yang kami cari??

Kami mencari usahawan produk Emas Tulen 999 dan 916 yang komited dan bersemangat tinggi serta positif dalam memajukan perniagaan dan kehidupan harian mereka.

POWERGOLD yang merupakan syarikat pengedaran produk emas tulen terus dari kilang, beriltizam membantu para usahawan yang berminat memulakan perniagaan emas dengan modal yang sangat minima, prosedur mudah serta mampu milik.
==============
Program Perniagaan ini terbuka kepada..
~>sesiapa saja yang berminat termasuk:
- suri rumahtangga
- pekerja awam@swasta
- pelajar
- pesara
- ahli2 perniagaan
- dan terutama sekali MEREKA yang sedang mencari PELUANG TAMBAH PENDAPATAN.

**Program ini boleh dijalankan samada online dan juga offline (premis tetap@bergerak)
===============
KELEBIHAN AGEN/STOKIS POWERGOLD

Apa Untungnya sertai ahli/agen/stokis Powergold?
~ Boleh beli Emas harga terbaik, kualiti juga sgt terbaik.
~ Boleh dapat pulangan tunai dgn setiap belian emas.
~ Boleh kutip 5 jenis komisyen lebat (part ni mmg best).
~ Boleh sertai lelongan barangan kemas bagi STATUS stokis.
~ Diberi hadiah penghargaan kepada stokis2 terbaik dalam bentuk
Dinar atau Goldbar.

Dengan PILIHAN MODAL RM380/RM3800 anda seolah2 telah memiliki kedai emas bernilai setengah juta Rm@Rm500,000!!
==============
BIMBINGAN NIAGA-Kami juga memberikan bimbingan niaga spt :

1. SEMINAR PERNIAGAAN EMAS DARI SEMASA KE SEMASA
2. TUNJUK AJAR BERKUMPULAN@INDIVIDU
3. PERTANYAAN 24 JAM
4. DAN LAIN2.
=============
BERTINDAK SEKARANG!
http://powergold2u/zurhammamat

POWERGOLD : 36 KELEBIHAN JOIN POWERGOLD

Tags
36 Sebab kenapa anda perlu JOIN POWERGOLD....

1. Anda boleh jadi tokey emas dgn modal rm380 sahaja tapi untung sama spt tokey emas yg ada kedai emas rm1juta.

 2. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan..yg buat lambat pun blh dapat downline free je..ini lah plan yg bagus kerana upline yg aktif dapat bantu downline yg kurang aktif..plan membantu downline lain dpt duit..

 3. Anda boleh menaja tanpa had..yg penting tajaan anda membantu rakan lain dapat bonus (plan cun membantu rakan di bawah.bukan matahari yg pentingkan leader yg blh menaja sahaja hahaha...)

4. Bonus dibayar 3 kali sebulan (10hb, 20hb dan 30hb)

5. Tiada produk untuk dijual, takde nak jumpa2 org bawa produk huh!,

6. Anda boleh memiliki beberapa akaun tanpa had..

7. Tak perlu paksa2 downline/network jalankan biz krn semua org buat untung dgn powergold samada dia aktif atau tidak..

8. Tak perlu beli stok emas walalupun taraf stokis..urusan pembekalan dan penghantaran sepenuhnya dibuat oleh syarikat..

9. Tak ada mentenan perghh..

10.Kos rendah untuk memulakan perniagaan..rm380 sekali sahaja yg semua org mampu keluarkan..

11.Pasaran seluruh dunia asalkan di negara berkenaan ada internet (tak dpt nak kira ramai prospek yg bakal berada dalam network anda hahaha...)

12.Produk disukai dan diminati oleh semua orang..

13.Berapa byk akaun nak buka pun takde masalah..

14.Terbuka kepada seluruh masyarkat dunia dan tidak terhad kpd warganegara sahaja..biz woldwide.peluang cukup besar utk makan bonus menaja, bonus pair dan matching dunia perghh..

15.Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan aktif dan pasif seumur hidup..

16.Dapat withdraw setiap hari (jika mahu) melalui stokis atau direct dgn syarikat..

17.Penghantaran produk dibuat oleh syarikat, selamat dan tidak menyusahkan ahli..

18.Bonus/penghargaan syarikat kepada ahli2 yg komited, yg berjaya;bonus stokis terbaik, bonus kepimpinan, bonus penjaan peribadi, dan lain2 penghargaan yg dinikmati ahli..

19.Bonus auto masuk bank 3 kali sebulan..

20.Bonus pengaktifan yg tinggi bagi ahli pakej stokis..

21.Bonus Sponsor, pairing dan matching yang tinggi dan lumayan..

22.Income bole diwarisi sampai bila2 selagi wujudnya perniagaan ini..

23.rangkaian seluruh malaysia dan juga rantau asia boleh buat belian/tempahan..

24.Boleh beli/tempah terus samada melalui stokis atau terus ke syarikat..

25.Bole buat call/sms/internet terus dgn pihak pengurusan..

26.Produk diiktiraf dan dikenali..

27.Menjadi pembekal, pengedar produk siap kpd individu, peruncit dan kedai2 emas..

28.Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu amathys creation sdn.bhd.

29.Biz real; ada pejabat, ada lesen, ada produk yg disukai oleh seluruh manusia tak kira dimana huh..plan yg simple api lumayan..

30.Kerjasama erat semasa rakan biz tak kira dari mana group pun..

31.Harga emas dijamin lebih murah dari pasaran perghhh..untung bg sesiapa yg suka niaga brang kemas scr runcitam..

32. Sokongan pengurusan tahap amat terbaik:cepat dan cekap dlm menyelesaikan masalah berbangkit..

33.Khidmat nasihat percuma..

34.Dapat timba ilmu dan kemahiran lain berkaitan produk, trading dll kearah menyediakan ahli powergold membuka kedai emas sendiri di masa akan datang..

35.Satu2 nya biz boleh dikatakan tak de langsung risiko utk rugi..

36.Dan banyak lagi kestimewaan2 lain yg tak mampu ditulis semua..apapun powergold biz terbaik utk semua org samaada dr dalam negara mahupun dr luar negara.. http://www.powergold2u/zurhammamat

MY FIRST TIME: MAHASISWA DENGAN SUAMI ORANG DI BULAN PUASA

http://my.digestrr.com/p/88k8K

Seorang lelaki yang masih berstatus ‘suami orang’ dikenakan denda RM3,000 atau enam bulan penjara sekiranya gagal menjelaskan jumlah denda berkenaan oleh Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam, selepas ditahan bersama pasangannya dalam keadaan mengaibkan di sebuah rumah tumpangan.

http://my.digestrr.com/p/88k8K

Manakala pasangannya yang masih menuntut di sebuah pusat pengajian tinggi dikenakan denda RM2,950 atau enam bulan penjara sekiranya gagal menjelaskan denda berkenaan.
Hukuman itu diputuskan selepas Rozali Mohd, 37, bersama pasangannya Che Noor Aziemah Che Zainal Abidin, 23, mengaku salah terhadap pertuduhan mengikut Seksyen 29 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) (Terengganu) 2001 iaitu perbuatan sebagai persediaan untuk melakukan persetubuhan luar nikah.

Rozali yang bekerja sebagai pemandu bersama pasangannya mengaku salah melakukan satu perbuatan sebagai persediaan untuk melakukan persetubuhan luar nikah di dalam sebuah bilik di sebuah rumah tumpangan di Tok Jembal, di sini, jam 11.15 malam pada 2 April lalu.
Mengikut fakta kes, satu serbuan dilakukan sepasukan pegawai dan anggota penguat kuasa syariah serta dibantu polis di rumah tumpangan berkenaan kira-kira jam 11.15 malam pada 2 April lalu.

Sebaik tiba, penguat kuasa bertindak mengetuk pintu bilik yang diduduki pasangan berkenaan dan pintu dibuka Rozali selepas beberapa kali salam diberikan.
Hasil pemeriksaan terdapat seorang wanita yang memakai singlet dan bertuala bersembunyi di dalam bilik air.

Soal siasat kemudian mendapati mereka tiada hubungan suami isteri atau mahram.
Pendakwaan dilakukan Pendakwa Syarie Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu Khanurulhajja Mustaffa di hadapan Hakim Syarie Kamalruazmi Ismail.

MY FIRST TIME WITH MY TEACHER

http://my.digestrr.com/p/88k86

Hello guys.
This is my story, my real story. Actualy my first time with my lovely teacher.
My teacher name Azizah. She 35years old. Even she old but she have beautiful body shape. Maybe 35-27-40 body shape.

Then i'm 15 years old. I always dream my teacher. Because my teacher always smile with me at the class.
Actually my teacher is History teacher. And my favorite subject is History. Even History subject very bored but my lovely teacher is Azizah then automatic i like History subject.
http://my.digestrr.com/p/88k86

Then what i want tell here, is my first time with teacher alone at my class after the school. Its about 2:30pm. That day is very hot, maybe 32 celcius. That day i can see clothes teacher wet.
That time i don't know whyy teacher clothes wet. Maybe teacher also feel hot that day. Then suddenly my teacher call me. Then i shoot run to my teacher.

Suddenly our eyes in touch each others. Than i feel something wrong in my body. Something like i feel after dream every night.
Then my teacher get close to me. And touch my shoulder. Then slowly my teacher say "take this book to teacher room now". 

That is my first time story with my teacher alone. And i still feel something about it.

HOW TO MAKE MONEY WITH YOUR PHONE.

Tags

Hello Guys... Thanks for visit my blog. 

Okay, today i want to share with you how to make money with your phone. I'm very sure that you have your phone yourself, right?
Today every person have phone, sometime 2 or 3 phone at same time.

But how much are you make money with your phone???

So this is step you can make money woth your phone. Make sure your phone only not steal others phone.

1. First at all, you can use your phone to sell top up online woth your phone. You can get 10% commission from every top up you sell.

http://my.digestrr.com/p/88k94
2. Second, you can use your phone to make call at your father or mother, and ask to money with them.

3. Third, you can sell your phone, and get money easy.

Well done. That tips i can tell for you. So please try this at home and make sure that phone is you only.
See you next time. Byee!!!

HOW TO MAKE COFFEE YUMMY

Tags


A Coffee a day could help keep eye diseases at bay. That's according to a joint study out of South Korea and the US, which concluded that powerful antioxidants found in coffee can play role in preventing age-related eye deseases and the degeneration of eyesight.

HOW TO MAKE  COFFEE YUMMY.
http://my.digestrr.com/p/88k94

1. First at all, you must have a cup which you always use everyday. Don't not need to buy a new cup at super market. You just make sure that cup clean and useful. okay :)

2. Then make sure you boils water until it reach 100 degree Celsius.  This part is importans because if water not hot like that, than your coffee not yummy and delicious.


3. After that, you take coffee and pour in a cup with the hot waters. You can use anything coffee you like. At market today, there are many more of coffee you can choices. Make sure that coffee nit expired only.

4. Then you must left the cup for 5 minutes, so that coffee can blend with that hot water.

5. Then for make your coffee yummy and delicious, you can put some milk or sweet milk in your coffee. That the important point you must know.

6. Well done, your coffee ready to serve. Good luck and enjoy your coffee today.

See You Soon.... Byeeeee !!!!

HOW TO LEARN ENGLISH EASY

Tags

LEARN 3000 WORDS EVERYDAY.

If you read and listen to two articles every day, your reading and listening skills can improve fast. You can learn quickly and after some time you will not have to translate into your own language. You will simply understand.
Why should you do this?

When you listen to people in your native language, you do not translate. You simply understand. The same has to be in English. When you learn English, you have to learn the whole sentences in context.

Student, who translate English text, do exercises and do test are very good at translating, doing exercises and doing tests, but they have problem with understanding English in real life.
In real life, nobody waits for your translation. People usually use simple English when they speak but they use it fast.
You have to understand with no translation to your native language. If you translate, you cannot be part of communication because you are thinking about the language too much. These words are maybe hard to read but they are true.

You also have to hear every new word 5 to 10 times if you want to remember it. That's why we use the same words in one level. If you read and hear the same words again and again, you will understand them and remember them.

If you know words from one level, you can go to a higher level and learn new words. It is important to go step by step, and read and listen to words which are used in English.

O, if you want to understand Engllish fast and learn fast, read two articles or more a day. You can improve ypur readiing and listening quickly when you read easy English news.

How To Improve Your Englist Fast

1. Read the news paper.

2. Translate all words which you do not know.

3. Listen to the news.

4. Read and listen to the news at the same time.

5. Listen to the news until you understand all the words well.

ONLY 10 MINUTES EVERY DAY!!!

HOW TO SAVE OUR WORLD, REDUCTION, REUSE AND RECYCLING.


REDUCTION

Reduction means reduction and avoid unnecessary items. It also means the prevention / waste minimization or source reduction where the use and disposal of goods is reduced.

          1. Buy durable goods and durable;
          2. Buying packaged goods free of toxic substances;
          3. Designing products to reduce the use or raw materials, have a long shelf life or can be applied   
              again.



REUSE

Reusing products, including diversifying the use of materials in maintaining its original form or as an alternative, with or without changes.

With the use and purchase of materials orproducts that can be reused, we are able to reduce the amount of energy needed for extraction, transportation and processing of natural materials.

When energy needs decline, decrease fossil fuel combustion and the pruduction and emission of carbon dioxide (CO2) into the atmosphere is reduced.


RECYCLING

Recycling altering substances should be the waste of valuable resources. in addition, it is a source of environmental, financial and social benefits.

SEKS DI BULAN PUASA

http://my.digestrr.com/p/82tO4

Setiap kali kedatangan bulan Ramadan, Lisa berasa lega. Bukannya kerana tidak perlu menyediakan makan tengahari tetapi layanan batin kepada suami. Ini kerana pada bulan Ramadan suaminya akan mengehadkan aktiviti seksual mereka. Malah bagi Lisa inilah masa untuk berehat sepenuhnya daripada melayan keinginan seks suaminya yang cukup tinggi.

Tidak dinafikan setiap kali tiba bulan Ramadan, kebanyakan isteri akan menolak untuk diajak berhubungan. Bagi mereka,  hubungan intim yang dilakukan akan mengganggu ibadah terhadap rukun Islam ketiga itu. Namun sebenarnya tidak ada hukum yang melarang melakukan hubungan seksual. Ia boleh dilakukan tetapi mengikut waktu yang dibenarkan.

1.Jangan jadikan sebagai satu beban
Ramai menganggap melakukan hubungan intim di bulan puasa seperti menjadi beban buat anda terutama isteri. Apatah lagi dalam masa sama perlu menyediakan hidangan berbuka dan bersahur kepada keluarga. Pastinya anda tidak mempunyai  masa tidur yang cukup. Namun  janganlah kerana itu anda menolak hubungan intim kerana ia juga boleh membuatkan hubungan anda dan pasangan renggang disebabkan masalah ini.
http://my.digestrr.com/p/88k86

2.Senang hati
Tidak salah melakukan hubungan seks di bulan Ramadan. Anda tidak perlu merasa bersalah kerana ia juga adalah pahala kerana melayan kehendak suami. Justeru lakukan ia dengan rasa senang hati kerana memang sudah menjadi kewajipan bagi isteri. Jika dilakukan dengan rasa senang hati pasti akan merasai nikmat sebenar. Jangan sesekali anda merasa terpaksa untuk melakukannya misalnya suami mahu dan anda tidak. Kesannya mungkin anda akan merasa sakit dan tidak puas sepenuhnya.

3. Cari waktubersesuaian
Anda dan pasangan perlu mencari waktu yang sesuai untuk melakukan hubungan seks. Boleh memilih sama ada selepas berbuka dan sementara menunggu waktu isyak. Walaupun sekejap tetapi cukup bermakna bagi  suami anda yang tentunya menahan diri sepanjang hari untuk mendekati anda. Atau boleh dilakukan selepas terawih hingga sebelum bersahur. Masanya agak panjang dan nikmatinya dengan sepuas-puasnya. Jika penat, tidur dulu dan lakukan ketika waktu dinihari sementara menunggu masa untuk menyediakan hidangan bersahur.

4. Lakukan seks kilat
Seperti kita maklum, anda dan suami kedua-duanya bekerja dan dalam masa sama menguruskan keperluan anak-anak. Pasti anda keletihan dan tidak bermaya untuk melakukan hubungan seks. Oleh yang demikian, anda perlu manfaatkan masa yang ada dengan melakukannya sebaik mungkin. Jika kebiasaannya anda mampu melakukan hubungan seks selama dua atau tiga jam, jadi untuk bulan puasa lakukanlah dengan kadar segera dan cepat. Kadangkala seks kilat yang dilakukan lebih terasa kenikmatannya. Apa yang penting seks tetap dapat dilakukan di bulan puasa biarpun melakukannya secara pantas.

5. Mandi bersama
Pelbagai cara hubungan seks boleh dilakukan ketika di bulan puasa dalam keadaan yang singkat. Selain seks kilat, anda juga boleh melakukan aktiviti mandi bersama dengan pasangan. Mungkin cara ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan rasa ghairah pada isteri. Ia boleh dilakukan sebaik berbuka puasa sebelum anda bersembahyang isyak. Gunakan sebaiknya waktu mandi bersama ini dengan saling membelai pasangan untuk merasai lebih kenikmatan.

6. Dapatkan rehat secukupnya
Anda dan pasangan juga dinasihatkan rehat secukupnya sebelum melakukan hubungan ketika di bulan puasa. Mungkin anda boleh tidur selepas sembahyang terawih dan bangun ketika dinihari untuk melakukan hubungan intim ini. Jika kedua-duanya mendapat rehat yang cukup, pastinya bertenaga untuk melakukan hubungan seks dan juga berpuasa di siang hari.

7. Jaga stamina
Anda juga diingatkan agar menjaga stamina tubuh badan dengan mengamalkan cara pengambilan diet yang bersesuaian. Janganlah mengambil terlalu banyak makanan ketika berbuka puasa kerana dikhuatiri tidak bertenaga untuk melakukan hubungan intim pada malam hari. Ambilah makanan secara sederhana agar tetap bertenaga melakukan hubungan intim selepas berbuka.
 

MONEY ONLINE WITH SPSHOP

How it Works

Aliran Bis spshops.com
1. Daftar FREE ahli.
  • Klik Register, Register dan Log In
  • Membeli Belah di spshops dan Kumpulkan RP ( Redeem Point ) untuk tebus barangan kesukaan di redeem shops
  • Klik like FB, share FB, Send email di Produk Desription dan Klik LIKE Produk untuk dapat bonus PPC ( pay per Klik ) Potensi MAX RM30/bulan
  • Perkenalkan kepada kawan kawan supaya dapat bonus PPC pada Level 1 . Setiap ahli tajaan klik berpotensi dapat sehingga RM30/bulan (30 ahli x RM30=RM900)

SELEPAS MENDAFTAR 

2. Menjadi Merchant www.spshops.com/merchant=spshops_69 (Promosi:  FREEE selama 3 bulan dari 
    tarikh menjadi merchant )
  • Log In
  • Activate Merchant FREE di Menu Member dan masukkan nama merchant anda seperti spshops_69
  • Merchant Setup (DIY )
  • Produk Setup (DIY)
  • Beli Kredit SP: RM100 dan RP: RM100 ( Jumlah Bayaran = RM220 ) , Jikalau tiada pembelian kredit selepas 7 hari akaun merchant active , akan di blok dari di paparkan.
  • Kredit di gunakan untuk PPC ( Pengiklanan oleh ahli  )dan SP dan RP Produk Merchant sendiri .
  • Perkenal kepada pelanggan untuk mereka membeli belah dan klik PPC
  • Dapat RM5 bila Merchant  baru yang di kenalkan beli Kredit RM200

3. Menjadi  Ahli Gold dan Marketer
  • Marketer adalah Jurujual barangan Merchant, Marketer boleh pilih apa sahaja produk yang menjadi pilihan untuk di promotekan
  • Marketer akan dapat komision/Bonus apabila berlaku pembelian barangan merchant melalui Plan Infinity Shopping.
  • Untuk menjadi Marketer mesti buat pembayaran Marketer mengikut Pakage  yang di pilih. RM100, RM300. RM700 dan RM1,500
  • Mendapat Bonus PPC sehingga Level 2, sponsor Bonus , Team Bonus , Infinity shopping dan Merchant Bonus

4. Selepas 3 bulan (Tempoh Free Merchant Tamat )
  • Mesti menjadi ahli Gold Sebelum Upgrade ke Merchant (jikalau belum menjadi ahli Gold), min pakage  RM100.
  • Pilih Pakage Merchant ( RM100 – 10 item display & tempoh 6 bulan , RM500- 50 item display & tempoh 6 bulan, RM2000- 200 item display , Full System & tempoh 1 tahun )
  • Dapat bonus Merchant apabila downline juga upgrade ke Merchant.
BIZ PLAN

MORE INFORMATION CLICK HERE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...