IKLAN NUFFNANG TIDAK MASYUK WALAU DAH BERIBU PELAWAT, GUNAKAN IKLAN INI UNTUK JANA DUIT DI BLOG ANDA

Tags


Kebiasaan pemilik blog di Malaysia selalu menggunakan nuffnang untuk menjana income, walaupun pendapatan dari nuffnang tidak memuaskan. Malah admin sendiri masih menggunakan iklan nuffnang untuk menjana duit sejak tahun 2010 lagi. Namun begitu, hasilnya tidak lah memuaskan hati admin.

Admin pernah mencuba memohon iklan dari google adsense, hingga sekarang masih tidak berjaya hingga admin buat blog yang lain. Oleh kerana iklan adsense yang sukar diperolehi ditambah dengan domain percuma yang admin gunakan, maka bertambah sukarlah untuk diluluskan. Admin sekarang juga sedang mencari dan berusaha untuk menggunakan domain berbayar bagi memudahkan admin memasang iklan di blog.

Sambil mencari platform iklan untuk menjana duit di blog, admin terjumpa satu website yang memberi peluang kepada mana-mana blogger untuk menjana duit dari blog mereka. Iklan ini katakan antara yang terbaik dengan berada di tangga ke16 untuk beriklan.

Yang paling bagusnya iklan ini, dengan hanya sign up sahaja, blog anda akan terus di benarkan untuk beriklan tanpa perlu menunggu masa yang lama. Malah iklan ini begitu popular di Asia Tenggara seperti website dari Malaysia dan Indonesia selain dari United State.

Jika anda berminat untuk menjana income bersama iklan ini, boleh mendaftar di bawah.

JANA INCOME BLOG DISINI

Jom jana income bersama,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...