SETIAP HARI GOSOK GIGI TETAPI MASIH BUSUK, RUPA-RUPANYA... CHECK MULUT ANDA SEGERA

Tags
Salam min,cuma nak share,kalau mulut korang berbau,walaupun dah gosok berkali-kali cuba cek,mana tau ada tonsil stone..bila picit bau dia macam bangkai biawak,busuk nak mateyyy..ni cebisan makanan yang terlekat tepi poket mulut,gosok gg pun tak boleh hilang,sbb dia kat dalam..huhu kalau nk tau details taip je tonsil stone kat utube,kluala nanti..
Tq min..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...