03 Ogos, 2017

Curang Dengan Tunang, Keluar Karaoke Pasti Buat Ringan-Ringan

Saya nak share citer ni.. saya dh bertunang tunang saya org pantai timur dia baik sgt selalu ingtkan saya tentang solat dia tak pernah miss selalu call saya tanya khabar boleh di katakan hari2 dia akan call tanya khabar saya sygkan dia sangat2 inshaAllah tahun depan kita nikah.. tapi..

skg sy keja kat putrajaya..saya keja baru 6 bulan..start bulan 7 saya ada berkenalan dengan seseorang mula2 saya berkawan sahaja tapi lama2 saya jatuh cinta kat dia dan dia pon mcm tu jgk.

klu ada masa kita akan jumpa makan g karaoke main bowling sama2 pernah 1 hari saya hanyut terjebak manja ringan2 dgn dia tapi xde la smpai terlanjur just ringan2 sahaja tiap kali jumpa dgn dia ,dia akan ajak buat benda ringan2.

mula2 saya mengelak tapi lama2 saya hanyut dan terikut sekali sehingga saya lupa kat tunang saya..dan lupa dosa huhu.. saya pernah sekali xnak wasap dgn kenalan saya ni tapi sy xboleh syg tu dh ada.

skrg sy bingung n rasa bersalah sgt kerana menghianati cinta tunang saya dan rasa diri ini berdosa lps buat benda ringan2 tu saya rasa tak tenteram dan menangis.

apa yg harus saya buat ni.. ??

dua2 saya syg .. :'( ke saya harus melupakan dua2 sekali sbb tunang sy seorang yang baik solat xpernah tinggal dia banyak ajar saya benda baik tapi saya dh buat benda tak baik.

patut kah aku teruskan hubungan dgn tunang saya.. saya malu sbb dia spatutnya jumpa pmpuan yg baik2.