24 Mac, 2016

SUAMI POLIGAMI KERANA KECEWA DENGAN ISTERI


Assalamualaikum... Saya kadang2 tak paham dengan perangai orang perempuan ni.. Malam tadi saya nak beli burger saya tanya isteri saya nak makan burger x.. Then dia jawab tak nak..

So saya beli la berger sambil layan bola.. Dah habis bola.. Saya pun nak tidur.. Baru je nak lelap.. Bini kejut cakap lapar nak makan mee goreng mamak... Saya apa lagi bengang la..

Tadi orang tanya lapar ke x.. Cakap tak lapar.. Lempang baru tahu.. Tapi saya cakap dalam hati je la.. Tak berani cakap depan2..saya pun keluar la pergi kedai mamak.. Mee goreng punya pasal..

Sampai kat kedai saya ternampak xgf saya.. Saya pun tegur la... Dia sorang2.. Kami pun borak2.. Sambil flash back masa bercinta dulu... Dia beritahu yang sekarang ni dia single.. Family Dia risau sebab umur 30an tak kawin lagi.. So saya saja usik2 manja..

Tanya nak tak kawin dengan saya... Pastu dia jawab boleh je.. Saya tanya lagi.. Series ke.. Dia kata yup.. Jadi no 2 pun xpe... Ermmm bergetar iman saya.. Nak ke x.. So saya nak tanya Abang2 yang dah berpoligami.. Borang untuk poligami kena ambil kat pejabat kadi or daftar online je... ?? Tq