20 Januari, 2016

MINYAK KELAPA DARA UNTUK MUDAH BERSALIN NORMAL


“Salam sis..sy dah selamat bersalin bb girl… Alhamdulillah.. sakit tak lama..tak gunting pun walau baby besar 3.9Kg. Dengan izin Allah, dan berkat guna MKD. Tq sis”

"Sy pun dh cuba produk nih... bersalin normal 3.8kg tanpa jahitan dan berada dlm LR 2 jam je... Alhamdulillah.. (Noorul Che Ahmad)

“Bp minggu saya amalkan mkd ni hb saya nek serta merta ke normal. Selama berbulan preggy susah nak nek mcm2 mkn n ikut ubat doc. Tapi masa 11feb nurse senyum gembire hb xlow lagi. DSari 10 terus mendadak naik 11.1. Pecah rekod dalam buku pink semua tulisan wane biru (positif). Mungkin pd yg xpnh kne hb low ni akan rase senang je nak tambah darah ni.. tapi saya yg mengalami nak naik 10.3 pon susah same sekali. Dengan izin Allah dan MKD Alhamdulillah…”

“Sy da guna mkd dari preggy 3 bulan sampai brsalin. Alhamdulillah proses bersalin cepat walaupun ini pengalaman pertama saya, 6cm baby da keluar.. berat baby 3.15. Sepanjang brsalin mmg xde masalah apa2.. lagi 1 nk share, sy and suami darah o, tapi anak xde jaundis.. Tq, MKD!!

“Mmg bagus MKD ni..mslh hb low dah xde, kejang kaki, stretchmark pon xde.. mslh semua hilang. Best sgt.. saya dah guna, skrg tggu due”

Dan BANYAK LAGI TESTIMONI MKD YANG LAIN di

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1615533865348814.1073741829.1615495748685959&type=1&l=206927488f

Anda hamil dan mengalami perkara-perkara berikut??
a) Mabuk yg teruk
b) tiada tenaga dan keletihan
c) Kencing Manis
d) Mempunyai history keguguran
e) Fibroid
f) Tekanan darah tinggi atau rendah
g) Parut stretchmark yg tak cantik
h) Sembelit ketika hamil
i) kekurangan susu (kepada ibu menyusu)

Terima kasih