06 Oktober, 2016

TITIK BERAHI YANG PERLU DITEROKAI SEBELUM MULA AKSI PECAH DARA ISTERI

Sebelum memulakan hubungan intim, biasanya pemanasan akan dilakukan dahulu. Pemanasan melalui sentuhan sentuhan erotis yang penuh ghairah dan dilakukan dengan lembut. Biasanya tahap pertama anda lakukan dengan menyentuh lengannya dengan lembut. Apabila Isteri anda mula memperlihatkan reaksi, anda boleh mengalihkannya ke bahagian yang lain.

RAHSIA 13 TITIK BERAHI DI TUBUH WANITA

Terdapat 13 titik utama sentuhan erotis yang membangkitkan ghairah si isteri.

VAGINA

Bahagian utama yang akan menimbulkan puncak kenikmatan dalam hubungan intim.Perlu juga diketahui bahawa di bahagian vagina ini terdapat beberapa titik rangsangan; diantaranya bibir vagina, sekitar daerah vagina dan puncaknya pada klitoris, iaitu ketulan kecil (daging) yang berada di tengah-tengah vagina ukuran sebesar kacang tanah. Daging kecil ini akan menimbulkan kenikmatan yang luar biasa apabila disentuh.

PANGKAL LENGAN

Pangkal lengan di bahagian dalam lebih sensitif dibandingkan bahagian luar. Sentuhlah dengan lembut dan lihat reaksinya.

KETIAK

Isteri anda akan seronok jika bahagian ini disentuh.Setelah anda menyentuh pangkal lengan si isteri anda boleh meneruskannya ke bahagian ketiak.Bahagian ketiak sangat sensitif, jangan sampai ianya menggangu suasana, misalnya membuatnya menjadi geli dan bukannya terangsang.

BELAKANG TELINGA

Di bahagian ini sentuhan harus secara ringan, dan kurangkan tekanan pada tangan dan lakukan dengan lembut.Bahagian sensitif ini harus disentuh dengan berbeza beza

PIPI DAN BIBIR

Semasa jari jemari telunjuk anda menyentuh belakang telinganya, jari yang lain menyentuh pipi dan yang lain boleh menyentuh bibirnya.

PAYUDARA

Sentuhan bahagian yang cukup empuk ini dengan lembut dan ramasan mesra, pasangan anda akan menyukainya.Hampir seluruh bahagian buah dada merupakan daerah yang sensitif. Anda boleh merangsanganya dengan menggunakan tangan dan sebagainya.

PUTING PAYUDARA

Merupakan bahagian payudara yang paling sensitif. Puting susu bila disentuh akan muncul tanda bintik-bintik dan mengeras, petanda telah terangsang. Main jari anda dibahagian ini dan pasangan anda akan bergelinjangan. Apalagi jika bahagian ini bukan hanya disentuh dengan jari, maka sensasi yang akan ditimbulkannya akan jadi luar biasa.

PERUT

Seluruh bahagian perut akan menimbulkan ransangan hebat bila disentuh dengan lembut dan mesra. Apa lagi jika sentuhan bukan hanya dilakukan dengan tangan.

PUNGGUL

Biarpun ada dibahagian belakang, punggung juga sensitif bila diraba pada titik erotiknya.

PINGGUL

Daerah ini termasuk daerah puncak kenikmatan. Terdapat beberapa bahagian yang sangat sensitif dan menimbulkan ransangan bila di sentuh. Antaranya pinggul bahagian belakang jika diramas akan menjadikan ransangan yang luar biasa.

PANGKAL PEHA

Pangkal peha adalah bahagian pinggul yang mengarah pada puncak kenikmatan. Rangsangan yang lembut di bahagian ini akan menimbulkan reaksi hebat. Jarang sekali wanita boleh bertahan bila sudah diransang di bahagian ini.

PEHA

Rabalah bahagian ini dengan lembut. Bila muncul bintik-bintik, petanda ransangan telah timbul. Rabalah terus dengan mesra dan lembut.

Bagi seorang suami, ini adalah antara titik erotis bagi seorang wanita. Ia akan membangkitkan nafsu isteri anda. Anda boleh memilih titik manakah yang anda rasakan sesuai untuk memulakan operasi hubungan suami isteri.

Bekerjasama dengan isteri anda. Cari titik yang paling disukai oleh isteri anda. Boleh bertanya kepada isteri anda tentang bahagian yang paling disukai untuk dibelai dan disentuh. Jika tidak tahu, artikel ini memberikan anda sedikit info berguna untuk bergurau senda bersama isteri anda.