08 Mac, 2017

KISAH MALAM PERTAMA KAHWIN, SUAMI TERUNA ALAT KELAMIN BERBALUT PLASTIK


SUAMI ORIGINAL!!!

Kisah Malam Pertama yang dialami oleh Siti (bukan nama sebenar) yang begitu teruja dengan majlis perkahwinannya. Setelah pelbagai hakangan dan dugaan, akhirnya Siti kini bergelar isteri kepada Othman.

Othman adalah rakan sekelas Siti sewaktu sekolah rendah dahulu. Siti sentiasa memerhati Othman kerana sifat Othman yang kelakar. Othman suatu ketika dahulu adalah seorang yang lurus bendul. Rupa paras yang kecil, berkaca mata tebal, rambut belah tengah menyebabkan Siti jatuh cinta pada Othman.

Setelah lama berpisah sejak zaman sekolah rendah, kini mereka di satu kan oleh ibu bapa mereka. Jika ingin harapkan Othman seorang yang lurus bendul untuk meminang Siti, pasti tidak akan berlaku. Agaknya hingga ke tua lah mereka membujang.

Malam yang ditunggu telah tiba, masa bersanding tadi, mata Siti tergaman melihat tubuh sasa Othman dan lengan yang besar dan berurat. Rupanya Othman selalu berkunjung dan bersenam di gym. Othman abang sado kini.

Pada malam pertama ini, Othman sengaja pakai kondom sebab belum bersedia untuk jadi ayah. Othman tidak mahu nanti isterinya bunting pelamin.

Keesokannya,
Emak Tanya Kat Siti,
"Camne Kamu Malam Tadi...Ok ke?".

Siti :
"Ok Sangat2 Mak".

Mak :
"Apa Yg Ok?"

Siti :
"Abang Othman Punya Memang Original Lagi Mak".

Mak :
"Mana Kamu Tau Masih Ori?"

Siti :
"Siap Berbungkus Dlm Plastik Lagi Mak"

Mak : ....???

😅😅😅😂😂😂