03 Februari, 2016

DAUN RERAMA UNTUK UBAT PESAKIT KANSER


"Doktor pom terkejut..!!! Lepas buat pemeriksaan, bacaan kuman kanser dlm badan saya berkurang..batu 2 minggu saya amalkn minum air rerama"

HARUN, pesakit kanser usus.

"Alhamdulillah, akak bersyukur sangat2..anak akak dh byk perubahan...klau dulu tiap2 pagi bersin, lpas amalkn minum 2x dah tak besin...hingus pom dh xde"

IBU MAISARA, pesakit resdung

"Bang, daun rerama ad lg tak? Saya nak repeat order...bdan rasa ringan dan tak cepat letih semenjak amalkan minum air rebusan daun rerama ni. Terima kasih sbb perkenalkn pada sy"
KASIM, Pesakit SLE


🌱🌱🌱 DAUN RERAMA 🌱🌱🌱

Pernahkah dengar tentang 'DAUN RERAMA' ?

Tahukah anda bahawa daun rerama mempunyai khasiat tersendiri untuk merawat penyakit KANSER/BARAH serta sakit-sakit kronik yang lain...

penggunaan daun rerama untuk merawat penyakit kanser merupakan satu ikhtiar...dan pakar2 perubatan telah mengesahkan bahawa daun rerama dapat merawat penyakit berkaitan sel darah merah

🔰🔰KAJIAN SAINTIFIK🔰🔰

Ujian makmal Institut Bioteknologi Melaka menunjukkan daun rerama mengandungi tiga belas sebatian kimia yang digunakan untuk menghasilkan pelbagai jenis ubat-ubatan.

Kajian saintifik penyelidik Jabatan Sains Bioperubatan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM turut berjaya menemui ciri-ciri anti kanser dan anti keradangan pada tumbuhan berkenaan.


Kajian UPM menyatakan daun rerama bukan sahaja boleh merawat BARAH/KANSER, tetapi berupaya merawat

✔ DENGGI,
✔ ANGIN AHMAR,
✔ DARAH TINGGI,
✔ KENCING MANIS,
✔ MASALAH USUS (GASTRIK,
SEMBELIT, CIRIT BIRIT),
✔ ASMA,
✔ MIGRAIN,
✔ RESDUNG,
✔ DEMAM CAMPAK DAN
✔ SLE“
✔GOUT
✔SAKIT SENDI
✔ EKZIMA
.
.
🔰🔰 100% ORGANIK 🔰🔰

Daun yang sudah matang boleh dibuat ubat setelah mencapai tempoh empat bulan. Caranya dengan merebus daun tersebut untuk diminum dua kali sehari.
.
.

💊💊BEBAS BAHAN KIMIA💊💊

Ramai yang telah mencuba air rebusan daun rerama dan mereka beransur pulih tanpa mengambil ubat-ubatan...rujuk testimoni kami...jika ada cara yang lebih selamat kenapa perlu pilih jalan yang lebih sukar untuk berubah

Jika anda rasakan info ini bermanfaat, sila agar lebih ramai yang mengetahui tentang kebaikan daun rerama ini...semoga kita tergolongan dalam golongan yang memberi manfaat kepada orang lain...insyaallah